" Plantare Codru 2023

Plantare martie 2022

Scris de

Am promis pădurii că ne vom întoarce. După doi ani în care am fost ținuți în loc din cauza pandemiei, am repornit acțiunile CODRU. Intenția noastră este conservarea și revitalizarea Pădurii Bistra, prin acțiunile de plantare realizate împreună cu companiile partenere și voluntarii participanți. 

2 zile, 16 ore de plantare, peste 1000 de voluntari!

Rezultatul celor 2 zile minunate petrecute împreună a fost plantarea a peste 2000 de puieți în Pădurea Bistra. Micii stejari vor fi mari cândva și astfel CODRU mai verde!

Peste 1000 de participanți la acțiunea de plantare și ecologizare în CODRU! Prima zi a fost dedicată angajaților companiilor partenere. Au ales ca timpul liber să îl petreacă în compania colegilor și să se implice activ la acțiunea de plantare în Pădurea Bistra. Cea de-a doua zi a fost dedicată tuturor celor care și-au dorit să participe voluntar, să dea o mână de ajutor la misiunea CODRU de promovare și protejare a naturii.

„Acțiunile de reîmpădurire și ecologizare a pădurii sunt un bine absolut necesar! Calitatea vieții fiecărui cetățean din localitățile apropiate Pădurii Bistra și ale pădurilor, în general, este influențată de îngrijirea acestora. Este obligația noastră să menținem natura sănătoasă! Ne-am bucurat enorm să vedem atât de mulți voluntari implicați. Unii au rămas fideli CODRUlui și s-au întors după mai bine de 2 ani, dar au fost prezenți și foarte mulți participanți care au auzit acum prima dată de acțiunile noastre!”

Plantarea CODRU 2022 a avut și un sens caritabil. Încasările din donații au fost redirecționate Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria, cu scopul susținerii misiunii lor de a ajuta refugiații ucraineni.

Evenimentul a fost posibil doar cu participarea voluntarilor și susținerea partenerilor noștri: Banca Transilvania, ZF Group, Atos, Iulius Town, United Business Center, Litens, Fornetti, Ness, Sustainalytics, Intel, Pasmatex, Cramele Recaș și Politehnica Timișoara.

Alte noutăți