" Plantare Codru 2023

Regulament de Participare

Regulament participare la CODRU Festival 2022 

25-28 august, Pădurea Bistra

Accesul în spațiul destinat evenimentului va avea loc la ora 12:00, ora stabilită de începere, specificată în programul oficial al festivalului, de joi până duminică, 25-28 august 2022. 

Păstraţi distanţa de siguranţă faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru INTRARE și IEȘIRE.

Condiții de participare:

Este permisă participarea la festival doar pentru:

Participanții pot intra și ieși din zona festivalului de câte ori doresc, cu condiția să poarte la mână brățara de acces valabilă în cadrul festivalului.

Orele concertelor și ale celorlalte momente artistice (teatru, film, spectacole, etc.) pot fi modificate pe parcursul desfășurării festivalului. Participanții nu pot pretinde daune în legătură cu astfel de modificări aduse programului. Orice modificare va fi anuntatã de cãtre Organizator. 

Toți participanții vor trece printr-un filtru de control la intrare, cu scopul de a se asigura securitatea și integritatea tuturor participanților. Dacă unul din participanți refuză, accesul în cadrul festivalului îi va fi interzis.

Păstrează-ți lucrurile în siguranță! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Poți avea la tine:

Nu este permisă introducerea de băuturi alcoolice sau non-alcoolice, droguri sau alte substanțe interzise, cuțite, arme, explozivi etc. în incinta festivalului. 

Este permis accesul în cadrul festivalului cu animale de companie, doar ținute în lesă, iar pentru cele de mărime medie și mare este obligatorie purtarea botniței. 

Pe durata evenimentului se vor realiza fotografii, înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe materialele realizate nu pot avea nicio pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Prin participarea la acest eveniment accepți regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Aceste reguli sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților.

Regulament Zonă Camping -asigură accesul pe teritoriul festivalului în toate cele patru zile, în intervalul orar 12:00 PM – 06:00 AM a doua zi, când biletul expiră și participantul este obligat să părăsească perimetrul festivalului.

Este permis accesul în Zona de Camping doar pentru persoanele care dețin brățară valabilă de acces în camping.

Păstrează-ți lucrurile în siguranță! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Poți avea la tine:

Nu este permisă introducerea de:

Nu este permisă aprinderea focului în zona de camping și nici în perimetrul festivalului.

Este permis accesul în cadrul campingului cu animale de companie, doar ținute în lesă, iar pentru cele de mărime medie și mare este obligatorie purtarea botniței.

ORGANIZATORI

Asociația CODRU Festival 

Timișoara, +40 742 082 091 Contact de Urgență

EVENIMENT

25-28 august 2022

Pădurea BISTRA

Termeni și Condiții

TIPURI DE BILETE

Biletele pot fi achiziționate exclusiv online de pe www.codrufestival.ro.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prețul biletului fără o notificare prealabilă.

Participanții pot alege între mai multe tipuri de bilete:

Accesul general de 1 zi – oferă participantului acces la eveniment pentru o anumită zi, între ora 12:00 PM – 6.00 AM a doua zi, când biletul expiră și participantul este obligat să părăsească perimetrul festivalului. În cazul în care participantul refuză să se conformeze, organizatorul poate proceda la evacuarea participantului, în afara perimetrului festivalului.

Acces General – 4 zile – asigură accesul pe teritoriul festivalului în toate cele patru zile, în intervalul orar 12:00 PM – 06:00 AM a doua zi,  când biletul expiră și participantul este obligat să părăsească perimetrul festivalului și să revină la ora deschiderii..

Acces General – 4 zile + camping – asigură accesul pe teritoriul festivalului în toate cele patru zile și în zona de camping. Cu acest tip de bilet, participanții pot participa la eveniment începând de joi 25 august 2022, de la ora 12:00. Participanții au dreptul de a rămâne pe toată perioada festivalului, respectiv până pe 29 august 2022, ora 10.00. Organizatorul oferă acces la locul de campare și acces la dușuri și toalete.

IMPORTANT!

Este strict este interzisă vânzarea de invitații prin orice mijloace, online sau offline. Biletele sunt puse în vânzare exclusiv din platforma Entertix. Publicarea numărului unic de serie al biletelor sau valorificarea codurilor pe rețelele sociale sau pe alte site-uri web (de exemplu, Facebook) este strict interzisă.

Publicarea de anunțuri despre vânzarea/donarea/schimbul de bilete pe rețelele sociale, alte site web sau spațiile publice este strict interzisă.

În cazul în care Organizatorul va identifica orice bilete/invitații/brățări contrafăcute/falsificate, va informa organele de poliție.

Biletele achiziționate sunt exclusiv pentru uz personal. Ca excepție, biletele achiziționate pot fi utilizate în scop comercial, doar pentru campanii promoționale, cadouri și concursuri numai cu acordul Organizatorului. Nerespectarea va avea ca rezultat anularea biletelor utilizate pentru scopuri comerciale, iar persoanele responsabile vor fi trase la răspundere pentru prejudiciul creat.